Nevi
0
Nieuws

Inkoop naar een hoger niveau tillen!

Artikel 3 minuten mei 2021

Met de nieuwste kennis willen we organisaties en medewerkers toerusten om een volgende stap te maken.Inkoop naar een hoger niveau tillen in de publieke sector!

Dat is waar Nevi zich voor inzet. Met de nieuwste kennis willen we organisaties en medewerkers toerusten om een volgende stap te maken. Niet alleen theoretisch, maar ook op het gebied van gedrag en vaardigheden en passend in een veranderende omgeving. Met een compleet pakket van opleidingen, trainingen, tools, kennisproducten en netwerkactiviteiten.

Het Open Inkoopplatform van het Rijk 

Zo kwam op 10 mei de inkoopwereld bij elkaar in het Nevi House of Procurement in Zeist. Onderwerp van gesprek: het Open Inkoopplatform van het Rijk. Vrijwel alle informatie over de Rijksinkoop is openbaar, maar is deze informatie ook toegankelijk en hoe voeren wij het gesprek hierover met de burgers, bedrijven en belangenorganisaties? Onderaan mijn blog vind je een uitgebreid verslag, het gepresenteerde rapport én de link om het event terug te kijken.

Kennissessie Inzichten uit de data van aanbesteden

Als “vervolg” organiseren we op 29 juni de Kennissessie Inzichten uit de data van aanbesteden waarin we ingaan op wat je als inkoper kan met de inzichten uit aanbestedingsdata en hoe je deze informatie inzet bij volgende trajecten.

Schrijf je in en doe mee! (en ga voor het Update Certificaat!)

Publieke Deal!

Deze maand is het weer tijd voor het jaarlijkse themanummer van Deal! speciaal voor de publieke sector. In elke Deal! komt de publieke sector wel aan bod maar deze maand gaan bijna alle artikelen over de publieke inkoop. 

Lees hier de Deal! digitaal.

Veel kijk-, luister- en leesplezier met de items hieronder!


Deel deze blog met anderen!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen