Nevi
0
Nieuws

Inkoop inspireert!

Artikel 3 minuten augustus 2021

Over de toekomst van inkoop en wat we het Kabinet daarvoor willen meegeven organiseerden we op 8 juli de Inspiratiesessie Inkoop in een nieuw Kabinet. Deze kan je nu terugkijken en jezelf (op je strandbedje bijvoorbeeld) laten inspireren.Inkoop inspireert!

Over de toekomst van inkoop en wat we het Kabinet daarvoor willen meegeven organiseerden we op 8 juli de Inspiratiesessie Inkoop in een nieuw Kabinet.  Deze kan je nu terugkijken en jezelf (op je strandbedje bijvoorbeeld) laten inspireren. In het item hieronder vind je de best practice van Amsterdam en ook jouw ideeën horen we graag!

Ook de Kennissessie Inzichten uit de data van aanbesteden op 29 juni was erg interessant. Verkoop deelde interessante en verrassende inzichten uit aanbestedingsdata met inkopers. Ruim 40 deelnemers haalden hun volgende kennis op richting het Update Certificaat!

Deze Kennissessie kan je na de zomer on-demand terugkijken maar ook nu al zijn er vele interessante webinars die de moeite van het terugkijken waard zijn, kijk maar eens hier

Veel kijk-, luister- en leesplezier met de items hieronder!


Deel deze blog met anderen!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren