Nevi
0
Nieuws

Samenwerking Supply Value en Nevi

Nieuws 2 min 10 november 2022

Wij zijn verheugd om de samenwerking aan te kondigen tussen Supply Value en Nevi! De samenwerking levert een bijdrage aan Nevi’s studieaanbod met de training ‘Aanbesteding in 10 dagen’ via de Value sprint© methode.

“Veel succesvolle aanbestedingstrajecten kennen een lange doorlooptijd”, vertelt Jeroen Hulsman, directeur Development & Learning bij Nevi. “Vanwege marktontwikkelingen hebben veel opdrachtgevers bij organisaties in de publieke sector behoefte aan veel meer snelheid”.


“Het voorbereiden van een aanbesteding is een complex en tijdrovend proces wat vaak tot wel 9 maanden kan duren. Bij Supply Value zijn we ervan overtuigd dat dit sneller kan”, zegt Gert van Beek, Managing Consultant Procurement. “Door het proces anders aan te pakken is het mogelijk om de doorlooptijd te verkorten naar 10 dagen”. 

"Vanuit hun focus op het vertalen van strategie in concreet resultaat door samen te werken, heeft Supply Value een methode ontwikkeld om inkoop- en aanbestedingstrajecten te verkorten”, vervolgt Jeroen. “We zijn daarom blij dat we samen met hen, de training ‘Aanbesteding in 10 dagen’ ontwikkelen, waarin inkoopprofessionals leren om via de beproefde Value Sprint-methode een aanzienlijke versnelling aan te brengen in  aanbestedingstrajecten.“

Gert: “Met deze methode is het mogelijk om de doorlooptijd van de voorbereiding te verkorten naar 10 dagen. De aanpak helpt om sneller beslissingen te nemen, beschikbare tijd efficiënter te besteden en geeft 100% focus. Een aanbesteding via de Value Sprint-methode onderscheidt zich op drie vlakken van een regulier aanbestedingsproces:

  1. Inzet van een toegewijd team met de juiste vertegenwoordiging vanuit de organisatie, waardoor de lijnen kort blijven.
  2. Ruim op tijd geplande besluitvormingsmomenten voor beslissers om lange doorlooptijden op akkoorden te voorkomen.
  3. Eisen en wensen worden snel in kaart gebracht.

De training is in de eerste helft van 2023 beschikbaar.

V.l.n.r. Jeroen Hulsman en Menno van Drunen

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen