Nevi
0
Nieuws

Samenwerking Nevi en Qando professionaliseert digitalisering van inkoop

Nieuws 2 min 06 september 2022

De samenwerking tussen Nevi en Qando levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van de digitalisering van inkoop. Daarom is er onlangs een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend.

Digitalisering van inkoop gaat de komende jaren een belangrijke rol spelen in de verdere professionalisering van de inkoopfunctie en in het transparant maken en optimaliseren van de supply- en value chain.

Door het combineren van kennis en expertise wordt er  een bijdrage  geleverd aan de doelstellingen van zowel Nevi als Qando, waarbij Nevi zich in de samenwerking primair richt op het aanbieden van trainingen en Qando op het profileren als expertadviseur in de doelgroep.

Beide organisaties werken samen aan het in de markt zetten van een aantal trainingen, open inschrijf en incompany, op het gebied van digitalisering. Daarnaast gaat Achraf Talhaoui, medeoprichter en partner bij Qando, invulling geven aan een ambassadeursrol in de Nevi (online) community Inside Procurement, op het thema Digitalisering van inkoop.

Achraf: “Nevi zet zich al tientallen jaren in om inkoop naar een hoger niveau te brengen voor het individu, organisaties én de maatschappij. Digitalisering speelt daarbij een steeds belangrijkere rol om de inkoopfunctie van waarde te laten zijn. Ik vind het mooi om te zien dat Nevi dit thema ook omarmt en het met ons als kennisexpert verder wil ontwikkelen voor de leden”, aldus Achraf. 

“Achraf is afkomstig uit het vak en heeft zijn focus al vele jaren gericht op de digitalisering van de inkoopfunctie door inkoopsoftware en nieuwe technologieën zoals AI, Blockchain en RPA. Dit combineert hij met passie voor het inkoopvak”, zegt Jeroen Hulsman, directeur Development & Learning bij Nevi. 

Achraf vervolgt: “Onze huidige samenwerking sinds 2018 heeft geleid tot honderden deelnemers aan trainingen, webinars en workshops. Daarnaast heeft Qando met Nevi verschillende trainingen ontwikkeld; Blockchain voor inkoop, Artificial Intelligence voor inkoop en Smart Digital Procurement. Deze hechtere samenwerking met Nevi biedt veel mogelijkheden voor inkoop- en contractmanagement professionals om zich te bekwamen in dit deelvakgebied, om digitalisering op de agenda te krijgen, om meer resultaat te halen uit inkoopdigitalisering en om nieuwe technologieën in te zetten voor de optimalisatie van de supply- en value chain.”

Achraf en Jeroen bij Nevi

Links Jeroen Hulsman, rechts Achraf Talhaoui

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen