Nevi
0
Nieuws

Lizan Molmans nieuwe algemeen directeur bij Nevi

Nieuws 25 juli 2022

Vandaag maakt het bestuur van Nevi bekend dat per 1 oktober 2022 Lizan Molmans de rol op zich neemt als algemeen directeur bij Nevi. Lizan Molmans volgt Jeroen Harink op die in juni overstapte naar OCI als Global Procurement Director.

Met haar overstap naar Nevi neemt Lizan ruim 20 jaar ervaring in inkoop mee. Afgestudeerd in de evenementenbranche stapte zij na haar studie over naar het bedrijfsleven bij destijds Pink Elephant (later PinkRoccade nu KPN), een IT dienstverlener. Bij deze werkgever maakte Lizan in 2000 de overstap naar het inkoopvak. Na haar carrière bij Pink Elephant heeft Lizan tien jaar bij Vattenfall diverse procurement rollen vervuld en de laatste vijf jaar is zij CPO bij Eneco.
 
Het vak inkoop klaarmaken voor de toekomst en nieuwe generaties
“Mijn missie is om met Nevi en haar relaties duurzame impact te maken op het inkoopvak door het naar een hoger niveau te brengen voor individu, organisaties en maatschappij.” zegt Lizan Molmans. “Samen met Nevi en haar relaties wil ik het vak aantrekkelijker maken voor een meer diverse- en grotere inkooppopulatie passend bij de vraagstukken van nu en de eisen die worden gesteld in de nabije toekomst. Hiervoor is het van belang om te investeren in onderwijs, onderzoek en maatschappelijke programma's, waarbij we de juiste duurzame keuzes maken voor de huidige en volgende generaties”.
“Mijn missie is om met Nevi en haar relaties duurzame impact te maken op het inkoopvak door het naar een hoger niveau te brengen voor individu, organisaties en maatschappij.”
Lizan Molmans, Algemeen directeur

Energie, kennis en ervaring: het volgende niveau

“Met haar energie, kennis en ervaring is Lizan nu de juiste persoon op de juiste plek. Met haar brengen we het inkoopvak naar een hoger niveau en gereed voor de toekomst. Zo kunnen we anticiperen op de uitdagingen die voor ons liggen,” zegt Siep Eilander. “Als voorzitter van het bestuur van Nevi ben ik zeer verheugd over haar benoeming, en ik wens Lizan alle succes in haar nieuwe rol.”

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen