Nevi
0
Nieuws

Winnaars Nevi Scriptieprijs 2021 bekend!

Nieuws 11 november 2021

Winnaars Nevi Scriptieprijs 2021 bekend gemaakt tijdens Nevi Lustrum Event in Utrecht.

Utrecht – Vandaag is de Nevi Scriptieprijs voor Hogescholen en Universiteiten uitgereikt op het Nevi Lustrum Event ‘Vrienden van Nevi Community live’ in DeFabrique in Utrecht. Voor de Nevi Scriptieprijs komen afgestudeerden van Nederlandse Universiteiten en Hogescholen in aanmerking die in het voorafgaande studiejaar zijn afgestudeerd en een afstudeerscriptie op het gebied van inkoop, contract -of leveranciersmanagement hebben geschreven.

 Winnaars 2021: invloed Covid-pandemie op koffie-industrie en hoe Rijksvastgoedbedrijf meer staal circulair kan uitvragen

Dit jaar is de prijs voor de beste scriptie voor Universiteiten uitgereikt aan Roeby Neerincx van de Universiteit Tilburg. De scriptie heeft als titel ‘The effect of COVID-19 on buyer-supplier relationships within the Dutch coffee industry’. Voor haar scriptieonderzoek heeft Roeby gekeken naar de invloed van de Covid-pandemie op klant-leveranciersrelaties in de koffie-industrie.

De prijs voor de beste scriptie voor Hogescholen werd uitgereikt aan Ruben Plugge van de Haagse Hogeschool voor een scriptie met als titel ‘Een circulair morgen begint vandaag’. In deze scriptie wordt onderzoek gedaan naar op welke wijze het Rijksvastgoedbedrijf, binnen de kaders van het aanbestedingsrecht, meer staal op circulaire wijze kan uitvragen aan de markt. Beide prijzen zijn uitgereikt door Prof. dr. Arjan van Weele, voorzitter van de Nevi Research Commissie.

 Over de Nevi Scriptieprijs

De jury voor de beoordeling van de jaarlijks uit te reiken Nevi Scriptieprijs bestaat uit de bestuursleden van de Nevi Research Commissie. De Nevi Research Commissie (NRC) stimuleert wetenschappelijk onderzoek en bevordert de kwaliteit, professionalisering en positie van inkoop. Jaarlijks worden er als regel twee geldprijzen ter beschikking gesteld van €1500,-. Een prijs voor de beste universitaire afstudeerscriptie en een prijs voor de beste hbo-afstudeerscriptie. Daarnaast ontvangen de winnaars het Nevi lidmaatschap voor de periode van een jaar. Deze prijzen worden, met een oorkonde, uitgereikt aan de schrijvers van de naar het oordeel van de jury beste scripties.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen