Nevi
0
Nieuws

De inkoopwetenschap is er ook voor jou!

Nieuws 3 minuten 12 januari 2021

Al vele jaren investeert Nevi in wetenschappelijk onderzoek. En dat doen we niet voor niks: de resultaten worden verwerkt tot praktisch toepasbaar lesmateriaal, artikelen en whitepapers.

Al tientallen jaren investeert Nevi, via de Nevi Research Commissie, tijd en geld in wetenschappelijk onderzoek. Dat doen we om nauw betrokken te blijven bij de (internationale) ontwikkeling van het inkoopvak, maar vooral ook om inkoopprofessionals kennis te laten maken met actuele, nieuwe ontwikkelingen die de praktijk van inkoop of henzelf verder optimaliseert. 

Nevi-hoogleraren zijn zeer productief

Door de jaren heen hebben Nevi-hoogleraren honderden afstudeerders begeleid, vele onderzoeken verricht en artikelen geschreven. Zowel voor internationale wetenschappelijke magazines als voor inkoopvakbladen, zoals Deal!. Daarnaast staan ze regelmatig op het podium als congresvoorzitter, spreker of als trainer. En ook internationaal dragen de Nederlandse hoogleraren hun inhoudelijk steentje bij aan ons vakgebied en zijn ze graaggeziene deelnemers aan internationale congressen, zoals IPSERA.

Nieuwe generatie

Met het emeritaat van Arjan van Weele en Jan Telgen enkele jaren geleden, is een nieuwe generatie hoogleraren opgestaan. Van de huidige vier Nevi-hoogleraren hebben Rozemeijer en Van Raaij de meeste jaren ervaring. In 2020 verwelkomden we Van der Valk en Schotanus als nieuwe hoogleraren. Alle vier de hoogleraren hebben tevens zitting in een Team van deskundigen, rondom een maatschappelijk thema. 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen