Nevi
0
Nieuws

Survey dynamiek in mijn toeleveringsketen?

Nieuws 15 april 2020

Hoe pas jij je als inkoopprofessional aan deze nieuwe, dynamische corona-werkelijkheid aan en wat betekent dat voor de toeleveringsketens?

De wereld staat op z’n kop. Het coronavirus heeft ongekend grote impact op onze gezondheid. En daarmee op onszelf. En hoe organisaties daarmee omgaan. Gelukkig zien we prachtige, hoopgevende initiatieven, waaruit nieuwe samenwerkingen – die continuïteit waarborgen – ontstaan.


De wereld wordt in toenemende mate VUCA*. Verder in de toekomst kijken wordt steeds lastiger door toegenomen onzekerheden en gebeurtenissen die elkaar steeds sneller opvolgen. Dit vraagt van organisaties en ons, als inkoopprofessionals, dat we ons ook snel aan moeten kunnen passen aan de nieuwe werkelijk. Velen hebben afgelopen weken al laten zien hiertoe in staat te zijn.


Met een aantal korte vragen (7 vragen, 2-3 min) willen wij inzicht krijgen in de dynamiek in jouw (inkoop)omgeving. Je kan de vragenlijst hier invullen. De verzamelde inzichten zullen wij uiteraard later delen en voorzien van relevante content.


Dank voor jouw medewerking!(*) O.a. door Jack van der Veen (professor Supply Chain Management - Nyenrode Business Universiteit) en Frank Rozemeijer (professor Purchasing and Supply Chain Management – Maastricht University)


Van: Stabiliteit - Zekerheid - Ongecompliceerd - Eenduidig
Naar: Volatiliteit - Uncertain - Complex - Ambiguity (VUCA)


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen