Nevi
0
Nieuws

Stem voor de winnaar van de KoopWijsPrijs 2020

Nieuws 1 minuten 23 november 2020

De 3 genomineerden voor de KoopWijsPrijs 2020 zijn de gemeente Noordenveld, het ministerie van Defensie en de gemeente Leiden.

De KoopWijsPrijs is een initiatief van de Rijksoverheden en wordt jaarlijks uitgereikt aan een ambitieus, vernieuwend of anderszins opvallend project op het gebied van maatschappelijk verantwoord inkopen (MVI). Je kunt je stem uitbrengen tot 7 december aanstaande.

Inzendingen

Dit jaar hebben 8 organisaties een project ingediend. Stuk voor stuk mooie voorbeelden waar echt impact gemaakt is. Uit deze inzendingen zijn in oktober 3 genomineerden geselecteerd door een jury bestaande uit, VNO-NCW, MVO Nederland, Nevi, stichting Social-EnterpriseNL  en stichting Natuur en Milieu. Criteria bij deze keuze waren mate van impact, aantal MVI doelstellingen behaald met doel, en betrokkenheid van de organisatie.

Genomineerden

Gemeente Leiden heeft alles uit de kast getrokken en de laatste state of art toegepast met de aanbesteding van bushokjes. Gemeente Noordenveld heeft ondanks hun beperkte kennis van inkoop en aanbesteden veel lef getoond met het kiezen voor een andere wijze van percelenindeling. Tropenkleding gemaakt van PET flessen door ministerie van Defensie is zeker baanbrekend te noemen en zet hiermee de toon voor de kledingindustrie om zich op te schalen.

Breng nu jouw stem uit

Stemmen kan tot 7 december 2020. De winnaar wordt 10 december 2020 bekend gemaakt op het jaarlijkse MVI congres dat plaatsvindt van 8 - 10 december 2020.
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen