Nevi
0
Nieuws

Onderzoek Inkooptrends 2021

Nieuws 1 minuten 06 november 2020

Doe mee aan dit onderzoek van Supply Value en ontvang de resultaten in je mailbox.

Dit jaar voert Supply Value o.a. in samenwerking met Nevi weer enkele onderzoeken uit. Het alom bekende Inkooptrendsonderzoek en een onderzoek over Verandermanagement. 

Met de resultaten hopen wij inkoopprofessionals te inspireren voor het komende jaar en te helpen met het vaststellen van prioriteiten binnen de inkoopfunctie voor 2021. Daarnaast richten de onderzoeken zich op de structurele impact die het coronavirus (COVID-19) heeft op de inkoopfunctie binnen organisaties. 

Invullen duurt 5 tot 10 minuten per enquête. Als dank ontvang je gratis het gehele onderzoeksrapport en maak je kans op een gratis training van Supply Value Academy.

Inkooptrends 2021

Het inkooptrends 2021 onderzoek zorgt dat jij als (inkoop)professional op de hoogte bent van de belangrijkste trends en prioriteiten op het gebied van inkoop. Wil je weten wat de inkooptrends van 2021 zijn? Nieuwsgierig hoe jouw organisatie presteert ten opzichte van branchegenoten? En ben je benieuwd naar concrete aanbevelingen om jouw inkooporganisatie crisisbestendig te maken? Doe dan mee met deze enquête!
START HET ONDERZOEK INKOOPTRENDS 2021

Verandermanagement 2021

In deze tijden waar alles continu verandert, maakt ook verandermanagement snelle ontwikkelingen door. Bij nieuwe manieren van werken (bijvoorbeeld het structurele thuiswerken), hoort namelijk ook een nieuwe of aangepaste aanpak voor verandertrajecten.
START HET VERANDERMANAGEMENT TRENDSONDERZOEK 2021
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren