Nevi
0
Nieuws

Doe mee aan ons onderzoek Ambitie in inkoop!

Nieuws 06 maart 2020

Om het jaar onderzoeken wij in samenwerking met vakblad Deal! de vakontwikkelingen en ambities van inkoopprofessionals in de inkoopcommunity.

Wat houdt professionals in inkoop, supply en contractmanagement bezig? En wat zijn jouw persoonlijke ambities? Dat zouden wij graag van je horen!

 

Ambitie in inkoop 2020

 

Om het jaar onderzoeken wij in samenwerking met vakblad Deal! de vakontwikkelingen en ambities van inkoopprofessionals in de inkoopcommunity. In een anonieme vragenlijst komen uiteenlopende onderwerpen aan bod, waaronder salarisontwikkelingen, thema's die spelen in de organisatie en in jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw ambities binnen (of buiten?) het inkoopvak. De resultaten van het onderzoek publiceren wij voor de zomer in Deal!.

 

Eerdere edities Ambitie in inkoop

 

In 2014 zijn we gestart met dit onderzoek. Om een beeld te krijgen van de uitkomsten kan je de resultaten van de vorige editie, 2018, nog(maals) nalezen. Inmiddels zijn we dus bij de 4e editie beland waarvoor we jouw medewerking (weer) vragen. Het beantwoorden van de vragen neemt ongeveer 15 minuten van je tijd in beslag. Uiteraard is de enquête volledig anoniem. 

 

Start de vragenlijst Ambitie in inkoop 2020

 
Als je wilt, sturen wij je eind juni ook een pdf met de resultaten. Laat dan aan het einde van de vragenlijst je mailadres achter.
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen