Nevi
0
Nieuws

Winnaars tickets Digital Procurement World bekend!

Nieuws 06 augustus 2019

Als partner van het congres ‘Digital Procurement World’ stelde Nevi 2 kaarten beschikbaar aan leden van de inkoopcommunity.

Als partner van het congres ‘Digital Procurement World’ stelde Nevi 2 kaarten beschikbaar aan leden van de inkoopcommunity. In een oproep via de Nevi-nieuwsbrief en social media werd om een motivatie gevraagd waarom je dit tweedaagse congres zouden willen bijwonen. De winnaars zijn Joep Schilder, Sourcing Improvement Manager bij Tata Steel Europe en Mirte Hultink, adviseur Contractmanagement bij Rijkswaterstaat. 


Digital Procurement World


Volgens Joep wordt het succes van digitalisering in Procurement bepaald door inspirerende verhalen, bewezen implementaties en het bij elkaar brengen van makers en gebruikers. Dat laatste is essentieel, omdat zij volgens hem nog niet altijd dezelfde taal spreken. Joep wil zich tijdens dit event laten inspireren hoe organisaties op succesvolle wijze digitalisering organiseren. Hij hoopt meer inzicht te krijgen in vragen als: Hoe organiseer je je als Procurement afdeling om doelstellingen te bepalen voor digitalisering? Hoe werk je als Procurement organisatie samen met IT vendoren en consultancies? Waar ligt de scheiding tussen Procurement en interne IT afdelingen, is er überhaupt een scheiding? Hoe organiseer je een Procurement organisatie om blijvend adaptiever te worden richting digitalisering en steeds nieuwe digitale concepten te integreren in de dagelijkse werkzaamheden? Wat vraagt dit van Procurement organisaties op het gebied van training en supportfuncties? Joep: “Ik ben op zoek naar antwoorden die Procurement organisaties helpen om impact te maken met digitalisering!”


Mirte Hultink is getriggerd door het aantreden van haar nieuwe directeur Inkoop en Contractmanagement, die de overstap van bedrijfsleven naar de overheid heeft gemaakt en digitalisering bij Rijkswaterstaat actief op de agenda heeft gezet. Mirte wil hier graag in mee en ziet de digitalisering binnen haar werkveld op haar af komen. Ze wil graag alle informatie opzuigen zodat niet alleen haar eigen organisatie, maar ook de leveranciers waarmee zij werkt hier de vruchten van kunnen plukken. 


Nevi ziet digitalisering als één van de belangrijkste ontwikkelingen binnen het vakgebied en volgt de ontwikkelingen op de voet. Daarnaast ontwikkelt Nevi digitale tools in samenwerking met innovatieve partners om inkoopprofessionals te ondersteunen bij de digitalisering. We wensen de twee winnaars veel inspiratie toe!Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen