Nevi
0
Nieuws

Vacature Bestuursfunctie Kring NoordWest

Nieuws 21 mei 2019

Wil je ook als bestuurder aan de slag bij NEVI? Meld je dan direct aan!Wil je ook als bestuurder aan de slag bij NEVI?


Het bestuur van NEVI Kring NoordWest is op korte termijn op zoek naar twee bestuursleden voor versterking, bij voorkeur met een achtergrond in de private inkoop of de zorginkoop. Het bestuur bestaat op dit moment uit 6 inkoopprofessionals. Gezamenlijk organiseren we voor de ruim 1.600 NEVI-leden in onze regio circa vier netwerkbijeenkomsten per jaar, waaronder het landelijke NEVI Nyenrode Congres dat in 2018 bezocht werd door 320 inkoopprofessionals. 


Onze doelstellingen zijn inspireren en verbinden. We inspireren door steeds verrassende, innovatieve en actuele onderwerpen en sprekers aan te bieden op aansprekende locaties. We verbinden door een netwerk te bieden waar inkoopprofessionals met elkaar en met de sprekers in contact komen.


Wat ga je doen?


Je bedenkt en organiseert samen met je mede bestuursleden netwerkbijeenkomsten en vertegenwoordigt de NEVI leden in de regio NoordWest op landelijk niveau. 


Daarnaast houd je relevante ontwikkelingen in de markt in de gaten en onderhoud je contacten binnen je eigen netwerk en de branche. We werken aan de hand van een meerjaren beleidsplan waarbij we per jaar onze doelen vertalen naar netwerkbijeenkomsten en vervolgens evalueren. Het organiseren van de communicatie om netwerkbijeenkomsten actief te promoten is onderdeel van je functie. 


Waarover beschik je?


Een bestuurslid voor het bestuur van NEVI Kring NoordWest:


  1. beschikt over een netwerk binnen de inkoopwereld en is bereid deze in te zetten

  2. is besluitvaardig en mensgericht

  3. weet mensen te enthousiasmeren

  4. is energiek, assertief, weet van doorpakken en heeft oog voor kwaliteit en professionaliteit

  5. beschikt over goede communicatieve vaardigheden en is woonachtig en/of werkend in de regio Noord-Holland – Utrecht

  6. heeft affiniteit met social media en andere manieren om leden te enthousiasmeren voor netwerkbijeenkomsten

  7. heeft een goede radar voor ideeën, gevoelens en ontwikkelingen in het inkoopvak zodat deze meegenomen kunnen worden in de organisatie van nieuwe bijeenkomsten

Hoeveel tijd kost het?


Je bent als bestuurslid bij elk evenement aanwezig. Voor de organisatie van de netwerkbijeenkomsten werken we in projectgroepjes van twee personen. Je bent dus soms wat drukker met de organisatie van een evenement en soms is het wat rustiger. Tijdens onze maandelijkse vergadering bespreken we o.a. de voortgang van de organisatie van de aankomende netwerkbijeenkomsten. Vanuit NEVI worden landelijk ook 1-2 bijeenkomsten georganiseerd waarbij de bestuursleden verwacht worden aanwezig te zijn.


Meer informatie


Wil je meer informatie over wie we zijn en wat we doen? Kijk dan op de pagina van Kring NoordWest Nederland of op social media:


Facebook


Twitter


LinkedInJe kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met één van onze bestuursleden: 


Ludo Huisman - voorzitter: 06-41376007


Anne Wietske de Louw - secretaris en vice voorzitter: 06-39896569 


Thomas van Poppel - penningmeester: 06-202202125


Wouter Posthumus - algemeen bestuurslid: 06-27878868


Jantonio Spataro - algemeen bestuurslid: 06-55205116


Jolanda van der Veen - algemeen bestuurslid: 06-20407605We zien jouw reactie graag tegemoet via kringnoordwest@nevi.nl, dit kan t/m 31 mei a.s. 


Naar aanleiding van de ontvangen reacties zullen wij op dinsdag 4 juni in het begin van de avond een wederzijdse kennismaking organiseren. 


We kijken uit naar je reactie!


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen