Nevi
0
Nieuws

Snel en eenvoudig een contract opstellen?

Nieuws 03 september 2019

Weagree en Nevi lanceren samenwerking met nieuwe online tool voor het opstellen van contracten.

De samenwerking tussen Weagree en Nevi geeft inkoopprofessionals de middelen om zelf eenvoudig en snel goede contracten te creëren die zorgen dat afspraken in enkele minuten duidelijk en degelijk contractueel worden vastgelegd. Met Weagree krijgen professionals een online (Saas) oplossing met state-of-the-art modelcontracten ter beschikking. Via een wizard van vragen maken gebruikers zelf hun contracten helemaal op maat.

Eenvoudig en snel een contract opstellen

Weagree’s contractcreatieapplicatie is zeer gebruiksvriendelijk bij het creëren van topkwaliteit contracten, waarmee (inkoop)professionals hun prestaties optimaliseren. De intuïtieve interface van Weagree zorgt voor de grote gebruiksvriendelijkheid. Je hoeft geen IT-deskundige te zijn om de applicatie te gebruiken. De contractcreatieapplicatie versnelt het creëren van allerhande contracten. Nevi en Weagree hebben een uitgebreide set modelcontracten (in het Nederlands en Engels) ontwikkeld. Je hoeft geen jurist te zijn om de Q&A te beantwoorden en een degelijk (concept) contract op te stellen. 

Contracttemplates en een Wizard

Nevi’s oplossing met Weagree is opgebouwd uit twee onderdelen: 

  • Contracttemplates in het Nederlands (NE) en Engels (EN): Nevi stelt een aantal van de meest gebruikte contracttemplates beschikbaar in beide talen. Op basis van behoefte zullen Nevi en Weagree modelcontracten blijven toevoegen, voor specifieke sectoren en categorieën (denk aan inhuur, IT, aanbesteden, zorg, bouw). Desgewenst kunnen we, samen als netwerk, met groepen van gebruikers ook specifieke contracten-templates ontwikkelen.
  • Een Weagree wizard helpt gebruikers om binnen enkele minuten dankzij een intuïtieve Q&A-functionaliteit van simpel tot complex eerste conceptovereenkomsten op te stellen.

Dankzij deze samenwerking is er nu een online oplossing met hoogwaardige modelcontracten die voor iedere organisatie interessant is. Daarmee helpen Nevi en Weagree organisaties om hun contracteerproces te versnellen: de prestaties van juristen worden geoptimaliseerd met behulp van een complete contractcreatieapplicatie.

Meer over de Tools die Nevi beschikbaar stelt.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen