Nevi
0
Nieuws

Promotie Frank Steller

Nieuws 28 september 2019

Op 15 oktober zal Frank Steller zijn proefschrift 'Rules or Rapport? On the governance of supplier-customer relationships with initial asymmetry' verdedigen.

Na zijn pensionering startte Frank Steller een promotieonderzoek bij Sicco Santema, hoogleraar Network Design & Innovation aan de TU Delft. Naar aanleiding van zijn ervaringen als inkoopdirecteur bij NS is hij op zoek gegaan naar de wijze waarop leverancier en klant hun samenwerking tijdens en na een Europese aanbesteding het beste kunnen besturen. Hiervoor heeft hij naast een theoretische analyse onderzoek gedaan bij verschillende aanbestedingen van nutsbedrijven.


Nevi-promotie-frank-stellerLeveranciersrelatiesZowel inkopende als leverende bedrijven, ook buiten het aanbesteden, kunnen volgens de promovendus hun voordeel doen met de resultaten. ‘Als ik 10 jaar geleden had geweten wat ik nu weet, dan had ik mijn functie anders uitgevoerd’, aldus Frank Steller. De verdediging van het proefschrift Rules or Rapport? On the governance of supplier-customer relationships with initial asymmetry is op 15 oktober van 15.00 tot 16.00 uur in de aula van de TU Delft. De bijeenkomst start om 14.30 uur met een presentatie door de promovendus. Reserveren via steller@transforma-consulting.nl is gewenst.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen