Nevi
0
Nieuws

Op zoek naar een talentvolle student Inkoopminor? Meld je aan als stagebedrijf!

Nieuws 04 februari 2019

Voor de 2e stageronde (7 januari t/m 1 februari 2019) zoeken we nog publieke organisaties die een interessante praktijkopdracht hebben voor 3e en 4e jaarstudenten.

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) is dit studiejaar gestart met een minor Inkoop & Supply management. Na een theoretische verdieping vervullen de studenten 2 praktijkopdrachten bij publieke en private organisaties, de NEVI Inkoop Bootcamps. De studenten zijn afkomstig uit de studierichtingen Technische bedrijfskunde, Logistiek en economie, Toegepaste wiskunde, Bedrijfseconomie, Logistics engineering, Commerciële economie en Media informatie en communicatie.


Praktijkopdracht 


Voor de 2e stageronde (7 januari t/m 1 februari 2019) zoeken we nog publieke organisaties die een interessante praktijkopdracht hebben voor 3e en 4e jaarstudenten. In de 1e stageronde in oktober participeerden de Ministeries BZK en V&J. 


Deelnemende organisaties worden voorbereid op hun coachrol. De kosten voor het stagebedrijf bedragen € 300 excl btw per student. Kun je wat hulp gebruiken bij een onderzoek, een benchmark of bijvoorbeeld het inzichtelijk maken van de markt, meld je aan als stagebedrijf. Mail naar Erik de Bruine, e.debruine@nevi.nl o.v.v. ‘NEVI Inkoop Bootcamp’ en stuur Linda Geenen van de Ledenservice een cc, ledenservice@nevi.nl De praktijkopdracht van de Inkoopminor - de NEVI Inkoop Bootcamp - bestaat uit een intensieve periode, waarin teams van 2 of meer studenten opdrachten vervullen bij leden van NEVI of andere organisaties. De Bruine: “Studenten voeren één Bootcamp in de publieke sector uit en één binnen een privaat bedrijf. Hierdoor ontdekken ze niet alleen de verschillen en overeenkomsten in werkwijze, maar krijgen ze direct de kans om te onderzoeken welk toekomstig werkveld het beste bij hen past”. Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen