Nevi
0
Nieuws

Maarten Bougie gestart bij Nevi

Nieuws 05 september 2019

Per 1 september is Maarten Bougie gestart als Directeur relatiemanagement. Maarten heeft ervaring in zowel inkoop als verkoop en deze functie bij Nevi is hem dan ook op het lijf geschreven.

Per 1 september is Maarten Bougie gestart als Directeur relatiemanagement. Maarten heeft ervaring in zowel inkoop als verkoop en deze functie bij Nevi is hem dan ook op het lijf geschreven. Maarten: “Het verkopen van inkoop loopt als een rode draad door mijn carrière. Aangevuld met mijn eigen inkoopervaring is dit mooie bagage voor deze nieuwe functie. Ik heb er enorm veel zin in.”


Zijn ervaring in zowel de publieke als private sector komt goed van pas. “Binnen het team zijn de relatiemanagers actief voor zowel commerciële als non profit organisaties. Dan is het prettig als je als sparringpartner uit eigen ervaring kan putten en dezelfde taal spreekt”, aldus Maarten. Hiervoor werkte Maarten als Procurement director bij Holland Casino. Daarvoor was hij onder andere actief binnen de gezondheidszorg, vastgoedsector, defensie en industrie.

 

Waarom deze stap naar Nevi? “De transformatie waar Nevi nu in zit naar een vereniging 3.0, daar draag ik graag aan bij. De functies die ik hiervoor heb bekleed komen heel mooi samen in deze rol. Ik hoop met het team een nog betere brug te kunnen slaan tussen de vraag uit de markt en het aanbod van Nevi.”

 

Wij wensen Maarten heel veel succes en werkplezier toe!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen