Nevi
0
Nieuws

"Jeroen is een verbinder"

Nieuws 18 juni 2019

Dat zegt bestuursvoorzitter Siep Eilander over Jeroen Harink bij zijn aantreden als directeur NEVI in Deal!.

Dat zegt bestuursvoorzitter Siep Eilander over Jeroen Harink bij zijn aantreden als directeur NEVI in Deal!.



Na verschillende functies in procurement, als Chief Procurement Officer, bestuurder, promovendus en als consultant, is Jeroen Harink sinds april dit jaar de nieuwe directeur van NEVI: "Alle ingredienten die ik leuk vond in eerdere banen komen in deze functie terug". Ook bestuursvoorzitter Siep Eilander is erg content met zijn aanstelling: "Jeroen is een verbinder". Hieronder een samenvatting van het uitgebreide kennismakingsiterview in Deal! 3.



Maatschappelijke rol NEVI


Met deze functie viel een aantal dingen op zijn plek. Zoals hij zelf zegt: "[..] Het is mooi om een rol met maatschappelijk belang te bekleden en op deze manier iets terug te kunnen doen voor het inkoopvak." En voor wat betreft zijn persoonlijke groeiambitie: "Ik kan me breder ontwikkelen dan alleen op het gebied van inkoop, want als algemeen directeur ben ik nu ook verantwoordelijk voor zaken als finance, HR, marketing & communicatie en IT.[..]".  



Met NEVI Next de toekomst in


Harink stapt in de trein die NEVI Next heet. Een fase van herorientatie van het beleid en de strategie. "Er zijn explicietere keuzes gemaakt" en daarmee gaan we als organisatie aan de slag. En dat is wat Harink bijna het allerleukste aspect vindt: "[..] het ontwikkelen van mensen". 



Het volledige interview is online te lezen in Deal!


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren