Nevi
0
Nieuws

Jeroen Harink nieuwe algemeen directeur NEVI

Nieuws 05 april 2019

Per 1 april start Jeroen Harink als algemeen directeur van NEVI.

Per 1 april start Jeroen Harink als algemeen directeur van NEVI. Hij volgt Jan Kalisvaart op, die deze functie de afgelopen anderhalf jaar interim bekleedde. 

 

Jeroen Harink Nieuwe Directeur NEVI

 

Jeroen Harink is geen onbekende in het vakgebied. De afgelopen 4 jaar was hij actief als Managing director Global Supply Chain bij Vanderlande. Daarvoor was hij CPO bij Imtech (2009-2015). Maar ook binnen NEVI heeft Jeroen een historie. Hij was actief als NEVI Hoogleraar Inkoopmanagement aan de VU in Amsterdam (2004-2009). Vanuit die positie schreef hij ook columns in Deal! in de rubriek ‘from science’ en had hij zitting in de redactie adviesraad van Deal! Harink was enkele jaren actief in het Bestuur van NEVI en had daar de portefeuille ‘Kennis’ (2011-2017). 

 

Jeroen Harink: “In de functie van Algemeen Directeur bij NEVI komen alle ingrediënten samen, die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd en die ik graag wil inzetten om NEVI verder te professionaliseren. De stevige link met de dagelijkse praktijk van alle inkopers, met de uitdagingen die daar liggen. De verdere ontwikkeling van de ‘nationale inkoopkwaliteit’. De samenwerking met hoogleraren en lectoren over kenniscreatie en -deling en natuurlijk ook het samenwerken met het NEVI-team. Deze elementen zitten allemaal in de functie. Ik heb dan ook bijzonder veel zin om te beginnen!”

 

Voorzitter Siep Eilander is verheugd met de komst van Jeroen “Jeroen ademt inkoop. Met zijn kennis en ervaring is hij de aangewezen persoon om NEVI naar een volgend niveau te helpen, waarbij we doorgaan op de reeds ingeslagen weg met NEVI NEXT.”  

 

Jan Kalisvaart blijft tot 1 september bij NEVI als financieel directeur en ter ondersteuning om de continuïteit van de implementatie van NEVI NEXT te borgen. 

 

Lees het nieuwsbericht in het Engels


 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren