Nevi
0
Nieuws

Co-creatie en samenwerking centraal in nieuwe koers Nevi

Nieuws 19 september 2019

Nevi is alweer enige tijd onderweg met haar aangescherpte koers. Eén van de pijlers is de wens tot co-creatie met partijen die kunnen bijdragen aan de missie van Nevi: het inkoopvak naar een hoger niveau brengen voor individu, organisatie en maatschappij.

Nevi is alweer enige tijd onderweg met haar aangescherpte koers. Eén van de pijlers is de wens tot co-creatie met partijen die kunnen bijdragen aan de missie van Nevi: het inkoopvak naar een hoger niveau brengen voor individu, organisatie en maatschappij. Zo ging Nevi eerder al een samenwerking aan met het Nationaal Duurzaamheid Instituut en onlangs met Het NIC


Algemeen Directeur Jeroen Harink: “Samenwerken met andere partijen doen we natuurlijk al langer, maar in onze vernieuwde strategie neemt dit bewust een nóg prominentere plek in. Immers, je kunt het niet meer alleen. Het inkoopvak ontwikkelt zich razendsnel. Samenwerken en samen creëren is noodzakelijk in deze tijd en past bovendien helemaal in onze visie. De kunst is om met de juiste partijen een zodanige samenwerking aan te gaan, zodat we waarde voor inkoopprofessionals bieden. En dat kunnen we met vele partijen doen!”


Nevi heeft echter ook duidelijke randvoorwaarden voor samenwerking. Jeroen: “We zijn in de basis een vereniging met een ideëel doel: het vak naar een hoger niveau brengen. De inkomsten vanuit lidmaatschappen en ons product- en dienstenaanbod vloeien rechtstreeks terug in de ontwikkeling van het vak. Onze samenwerkingspartners onderschrijven dat. De samenwerking moet altijd bijdragen aan onze missie. Zodat we dit ook kunnen uitleggen aan onze achterban van leden en de gehele inkooppopulatie. Van exclusiviteit is geen sprake. Ik nodig geïnteresseerde partijen dan ook van harte uit om zich bij ons te melden.”



Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren