Nevi
0
Nieuws

Aeves neemt Het NIC en Procumulator over

Nieuws 09 september 2019

Het NIC en Procumulator worden onderdeel van Aeves Groep (AevesBenefit, Aeves Executive Search en Aeves Interim Management). Door de overname is de grootste speler op het gebied van inkoopdienstverlening ontstaan.

Het NIC en Procumulator worden onderdeel van Aeves Groep (AevesBenefit, Aeves Executive Search en Aeves Interim Management). Door de overname is de grootste speler op het gebied van inkoopdienstverlening ontstaan. Bij de Groep zijn ruim 500 professionals aan het werk. De uitbreiding volgt op de eerdere overname van Benefit door Aeves in 2016.


Het NIC heeft een sterke positie in specifieke marktsectoren, zoals regionale en lokale overheden. Het NIC zal als zelfstandige en onafhankelijke entiteit blijven opereren onder eigen naam binnen de Aeves Groep. Het NIC blijft regionaal georganiseerd met vier vestigingen. Procumulator heeft een stevige positie in uitbesteding van inkoop en contractmanagement. 


AevesBenefit, Aeves Executive Search en Procumulator worden onderdeel van Aeves Holding onder leiding van Sherief Abdalla, Andries Faas en Pieter van der Vloed. Andries Faas blijft daarbij verantwoordelijk voor Procumulator. Jelle Wenselaar blijft verantwoordelijk voor Het NIC.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen