Nevi
0
Nieuws

Thomas van Ommeren wint plek op inkoopstudiereis naar Finland

Nieuws 10 april 2018

Hij mag van 7 tot 10 mei inspiratie op gaan doen in Helsinki, samen met andere jonge professionals.

De prijsvraag die NEVI onlangs uitschreef, om een jonge inkoper te nomineren om mee te gaan op een inkoopstudiereis van het platform YPP (Young Procurement Professionals), leverde een stroom aan reacties op. De winnaar is Thomas van Ommeren. Hij mag van 7 tot 10 mei inspiratie op gaan doen in Helsinki, samen met andere jonge professionals.


Op de foto: Thomas van Ommeren wordt tijdens een inkoopvergadering overvallen met een taart, door Boudewijn Meijs van het Young Professionals netwerk van NEVI.


Op de foto: Thomas van Ommeren wordt tijdens een inkoopvergadering overvallen met een taart, door Boudewijn Meijs van het Young Professionals netwerk van NEVI.


Thomas, werkzaam als concern inkoper bij gemeente Helmond, werd door meerdere mensen voorgedragen. In zijn nominaties wordt Thomas getypeerd als “een jonge en ambitieuze inkoper die ervan houdt om uitgedaagd en geprikkeld te worden”. “Hij verdient een plekje in deze studiereis, omdat hij altijd bereid is net een stapje harder te lopen dan anderen en zowel leergierig is als nieuwsgierig naar het mooie inkoopvak”. Uit een andere nominatie: “Thomas heeft in recordtijd bijzondere ervaring opgebouwd op gebied van inkoop: inkoop-ondersteuner in concurrentiegerichte dialogen, Europees aanbesteden voor een gemeente, BVP-trajecten reviewen, onderzoek naar inkoopstrategie en risicomanagement in inkoop”. Een collega noemt hem “een groeibriljant”. Via zijn werkgever F-fort werkte Thomas al bij Danone, Nutricia, ING en nu bij gemeente Helmond.


YPP-voorzitter Mark Janssen: "de indrukwekkende en brede ervaring die Thomas op deze jonge leeftijd al op zijn naam heeft staan: publiek én privaat, gecombineerd met de spirit die spreekt uit zijn nominaties, maken hem voor ons een waardevolle aanvulling op de studiereis, om te komen brengen én te halen”.


Bekijk de video met Boudewijn Meijs van YPP en Jordie van Berkel van F-Fort over de prijswinnaar


Bekijk de video waarin Thomas tijdens een vergadering wordt verrast met het nieuws


Lees ook: NEVI geeft plek op studiereis weg aan jonge inkoper (hier kun je je ook aanmelden als je zelf mee wil naar Helsinki, op een van de laatste plekken)


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen