Nevi
0
Nieuws

Schiphol op NEVI Ledendag

Nieuws 31 augustus 2018

Cocky Brouwer, Programmamanager Aanbestedingen bij Schiphol, zal op 9 oktober spreken op de NEVI Ledendag in Soest.

De bestaande faciliteiten op Schiphol staan door de aanhoudende groei van het vliegverkeer onder druk. De nieuwe terminal is pas in 2023 gereed en Lelystad gaat een jaar later open dan gepland. En dus zal Schiphol flexibel moeten zijn. “Die flexibiliteit zat onvoldoende in de bestaande contracten met leveranciers”, vertelt Cocky Brouwer.


Schiphol op NEVI Ledendag 2018


Smart CoOperations


Cocky Brouwer werkt bij Schiphol als programmamanager. Als onderdeel van het programma Smart CoOperations zet Schiphol diverse diensten, samen goed voor 1500 arbeidsplaatsen, opnieuw in de markt. Als programmamanager is Cocky Brouwer verantwoordelijk voor deze aanbestedingen. Cocky Brouwer zal op 9 oktober spreken op de NEVI Ledendag in Soest.


Weten wat je kan verwachten tijdens deze sessie? Lees het interview met Cocky Brouwer


NEVI Ledendag


Op 9 oktober organiseert NEVI voor het eerst in haar 62-jarige bestaan een NEVI Ledendag, exclusief en gratis voor álle ruim 6000 leden van NEVI. Het thema ‘Fly together’ is doorgevoerd in de opzet van de dag. Allereerst vanwege de indrukwekkende locatie: het Nationaal Militair Museum in Soest. Naast de case van Schiphol zullen er ook aansprekende cases zijn van onder andere KLM en TUI zijn.


Meer informatie en aanmelden


Aanmelden kan via neviledendag.nl. Met jouw persoonlijke NEVI nummer en het bij ons bekende e-mailadres. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 088 - 330 07 00.


Nog geen lid? Bekijk het filmpje met de voordelen, word lid en we ontmoeten je graag op de NEVI Ledendag!Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren