Nevi
0
Nieuws

Rijke oogst drie jaar Green Deal Circulair Inkopen

Nieuws 07 december 2018

De belangrijkste lessen en ervaringen zijn gebundeld in de publicatie MEERWAARDE – de oogst van 3 jaar Green Deal Circulair Inkopen

Drie jaar Green Deal Circulair Inkopen heeft een schat aan kennis en ervaring met circulair inkopen opgeleverd. 45 deelnemers uit de publieke en private sector startten met elkaar bijna 80 circulaire inkoopprojecten.


De belangrijkste lessen en ervaringen zijn gebundeld in de publicatie MEERWAARDE – de oogst van 3 jaar Green Deal Circulair Inkopen (pdf).


De publicatie werd op 15 februari officieel overhandigd aan Gudrun van Oirschot van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, dat verantwoordelijk is voor het Duurzaam Inkopen-beleid van de Rijksoverheid.


Green Deal Circulair Inkopen


De Green Deal Circulair Inkopen (GDCI) wordt uitgevoerd door MVO Nederland, NEVI, PIANOo en Rijkswaterstaat. Doel is ondernemers en overheden te ondersteunen bij hun ambities op circulair inkopen. Ook aan de slag? Sluit je aan bij de Green Deal Circulair Inkopen


Op de foto: MVO Nederland-expert Michel Schuurman overhandigt de publicatie ‘MEERWAARDE – de oogst van 3 jaar Green Deal Circulair Inkopen’ namens de Green Deal aan Gudrun van Oirschot van het ministerie van I&M. V.l.n.r: Erik van Assen (NEVI), Gudrun van Oirschot (Ministerie I&M), Take Padding (PIANOo), Cuno van Geet (Rijkswaterstaat), Michel Schuurman (MVO Nederland), Joan Prummel (Rijkswaterstaat). De overhandiging vond plaats bij de bijeenkomst ‘Aan de slag met manifest MVI’ van PIANOo en RVO. Fotografie: Wiebe Kiestra.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen