Nevi
0
Nieuws

Opdracht nieuwe huisvesting Defensie Materieel Organisatie naar BAM

Nieuws 15 januari 2018

In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) bouwt BAM Bouw en Techniek de nieuwe huisvesting van de Defensie Materieel Organisatie (DMO) op Camp New Amsterdam in Huis ter Heide. Het betreft de bouw van een kantoor en een OPS-room met uitgebreide datavoorzieningen.

In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) bouwt BAM Bouw en Techniek de nieuwe huisvesting van de Defensie Materieel Organisatie (DMO) op Camp New Amsterdam in Huis ter Heide. Het betreft de bouw van een kantoor en een OPS-room met uitgebreide datavoorzieningen. In totaal telt de nieuwbouw 9.000 m2 vloeroppervlak.


EMVI-aanbesteding en duurzaamheid
In de EMVI-aanbesteding heeft het RVB veel aandacht gevraagd voor planning, risicobeheersing en kwaliteitsborging. Daarnaast zijn social return en duurzaamheid belangrijke criteria geweest in de selectiefase. Om het gebouw energie-efficiënt te maken, worden verschillende innovatieve technieken toegepast. Zo wordt de vrijkomende warmte van het datacentrum gebruikt om het gebouw van warmte te voorzien. Op de daken van beide gebouwdelen worden zonnepanelen geplaatst. Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen