Nevi
0
Nieuws

NEVI Zorgcongres 2019 op 7 en 8 februari 2019

Nieuws 06 december 2018

Het thema van het NEVI Zorgcongres 2019 is: Let’s get digital. Gaan robots voor ons inkopen?

Het thema van het NEVI Zorgcongres 2019 is: Let’s get digital. Gaan robots voor ons inkopen?Dagvoorzitter Wim Daniëls


De line-up is ook dit jaar weer indrukwekkend. Zo zal Wim Daniëls (schrijver, taalkundige en taalvirtuoos) dit keer onze dagvoorzitter zijn. 


Praktijkcases van onder ander UMC


Ook de keynotes beloven veel goeds. Zo zal Daan Dohmen, founder van FocusCura en Luscii en Lid Raad voor Volksgezondheid en Samenleving, aftrappen onder de titel “The sixth sense”. In zijn keynote laat Daan op een inspirerende manier zien hoe de zorgwereld gaat veranderen en hoe je als Inkoper daarmee met hele nieuwe vragen wordt geconfronteerd.


De tweede dag staat Hyleco Nauta, Director eHealth Innovation bij Universitair Medisch Centrum Utrecht, op het programma met “Peronaliseren van de zorg met eHealth en Data Analytics”. De ervaringen van het UMC met deze nieuwe manier van werken, succesfactoren en belangrijke randvoorwaarden zullen besproken worden in de presentatie.


In drie parallelronden zal ingezoomd worden op de praktijk met bij de keynotes aansluitende sessies. En natuurlijk is er veel ruimte om te netwerken, zoals tijdens het dinerbuffet op donderdag!


Save the date! 7 en 8 februari 2019


Binnenkort nodigt de werkgroep je graag uit in te schrijven voor het congres, de data 7 en 8 februari 2019 staan natuurlijk al in je agenda! Hou de website in de gaten.  


Benieuwd waarom Jacqueline en Brigitte het NEVI Zorgcongres 2018 bezochten? Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen