Nevi
0
Nieuws

NEVI-lidmaatschap kent vrijstelling onder de werkkostenregeling

Nieuws 31 juli 2018

Onder de werkkostenregeling geldt een gerichte vrijstelling voor kosten van onderhoud en verbetering van kennis en vaardigheden. Hieronder vallen ook de kosten van vakliteratuur, inschrijving in een beroepsregister en kosten van outplacement.

Onder de werkkostenregeling geldt een gerichte vrijstelling voor kosten van onderhoud en verbetering van kennis en vaardigheden. Hieronder vallen ook de kosten van vakliteratuur, inschrijving in een beroepsregister en kosten van outplacement. Hierbij kan niet alleen gedacht worden aan het bijhouden en opfrissen maar ook aan het aanvullen van kennis en vaardigheden op het betreffende vak- en functiegebied van de werknemer.


 


Ook de inschrijving als lid van NEVI (zonder een verplicht karakter) kunt uw werkgever onbelast vergoeden. Voorwaarde daarbij is voldoende kwaliteitsborging door NEVI. NEVI stimuleert het bijhouden of verwerven van kennis en vaardigheden op het vakgebied middels haar netwerkactiviteiten, het vakblad Deal! en de online kennisbank. Meer informatie vindt u bij de Belastingdienst.


 Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen