Nevi
0
Nieuws

NEVI Ledendag op 9 oktober: hét inkoopevent van 2018

Nieuws 14 augustus 2018

Op 9 oktober organiseert NEVI voor het eerst in haar 62-jarige bestaan een NEVI Ledendag, exclusief en gratis voor álle ruim 6000 leden van NEVI.

Op 9 oktober organiseert NEVI voor het eerst in haar 62-jarige bestaan een NEVI Ledendag, exclusief en gratis voor álle ruim 6000 leden van NEVI. Het thema ‘Fly together’ is doorgevoerd in de opzet van de dag. Allereerst vanwege de indrukwekkende locatie: het Nationaal Militair Museum in Soest. Maar ook in aansprekende cases van onder andere KLM, Schiphol en TUI. 


Het uitgebreide programma biedt voor elk wat wils: publiek, privaat, zowel voor starters als doorgewinterde inkooppprofessionals, zelfstandigen of werkend bij een grote of kleine organisatie. Van duurzaamheid tot blockchain: dé thema’s van nu komen aan bod in een combinatie van plenaire sessies en daarnaast veel kleinschalige workshops, learning labs, ronde tafels en stand-up sessies. Er is volop gelegenheid om – met een hapje en drankje - andere inkoopprofessionals te ontmoeten en gebruik te maken van alles wat deze bijzondere locatie biedt. Je stelt je eigen programma samen en haalt zo het maximale uit deze dag. Door de festival-achtige opzet word je verrast door onverwachte ontmoetingen.


NEVI voorzitter Siep Eilander: “We gaan met honderden inkoopprofessionals onze gezamenlijke passie voor het inkoopvak vieren en kijken hoe we ons mooie vak in de toekomst naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. En daarvoor hebben we elkaar - gezien de vele ontwikkelingen op het vakgebied - hard nodig: let’s fly together!”. 


Al 62 jaar brengt NEVI inkoopprofessionals met elkaar in contact en stimuleren we kennisdeling. Naast de vele evenementen die NEVI en haar regionale kringen, vakinhoudelijke secties en doelgroepgerichte platforms door het jaar organiseren, is het nu tijd om voor het eerst zoveel mogelijk leden bij elkaar te brengen tijdens een onvergetelijk evenement. Ook al ben je niet eerder naar NEVI evenementen geweest, dan is dit je kans om laagdrempelig de meerwaarde van jouw lidmaatschap te ervaren onder honderden collega professionals met dezelfde passie voor het vak. En vol energie weer naar huis te gaan, met nieuwe contacten en bovendien tips en learnings op zak die je de volgende dag al in praktijk kan brengen. Let’s fly together op 9 oktober!


Nog geen lid? Bekijk het filmpje met de voordelen, word lid en we ontmoeten je graag op de NEVI Ledendag!


Locatie


Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest
Tijd 09.00-18.00 uur


Meer informatie en aanmelden


Aanmelden kan via www.neviledendag.nl. Met jouw persoonlijke NEVI nummer en het bij ons bekende e-mailadres. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 088 - 330 07 00


Bekijk ook de partnermogelijkheden voor dit unieke event.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen