Nevi
0
Nieuws

Minor Inkoop aan HvA van start

Nieuws 04 september 2018

Twintig studenten van de Hogeschool van Amsterdam trappen vandaag in Amsterdam hun Minor Inkoop- en Supply management af. De HvA en NEVI werken daarin intensief samen.

Twintig 3e en 4e jaars studenten van de Hogeschool van Amsterdam trappen vandaag in Amsterdam hun Minor Inkoop- en Supply management af. De HvA en NEVI werken daarin intensief samen. Na een eerste kennismaking met het inkoopvak volgt een intensief inhoudelijk theoretisch traject van zes weken.


Masterclasses en bootcamp


Naast theorie zullen experts met uiteenlopende achtergronden de studenten in Masterclasses wegwijs maken in de praktijkwereld van inkoop en supply en alles wat daarbij komt kijken. Half oktober volgt voor de studenten de 1e praktijkstage bij aansprekende organisaties: de NEVI Inkoop Bootcamp. Bijzonder hoofddocent Inkoop en directeur NEVI Netwerk, Erik de Bruine, heeft de Bootcamp opgezet en alle stagebedrijven persoonlijk gerekruteerd en bezocht. “Ik ben erg onder van de betrokkenheid van de inkoopcommunity. Een groot aantal private en publieke organisaties had zich aangemeld als stagebedrijf; we hebben er zelfs enkele moeten teleurstellen. Ook bij de studenten was de animo voor deze minor groot. We hebben er zelfs een stop op moeten zetten” aldus De Bruine.    


Binnen de bedrijven zijn coaches aangesteld die de studenten intensief gaan begeleiden. De coaches zelf worden weer ondersteund door NEVI. In de eerste Bootcamp gaan de studenten in teams meedraaien bij de Ministeries BZK en V&J, BAM, Stork, BiLFINGER Tebodin, Dura Vermeer, GP Groot, Booking.com en NEVI. De 2e praktijkstage voor deze 1e groep studenten start begin 2019. Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen