Nevi
0
Nieuws

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen uitgebreid aan bod tijdens NEVI Ledendag 2018

Nieuws 23 augustus 2018

Tijdens de NEVI Ledendag 2018 wordt maatschappelijk verantwoord inkopen uitgebreid aan het licht gebracht, bijvoorbeeld tijdens de sessie Het Hart van inkoop Klopt Door (#HHKD) - een interactief praatprogramma.

Tijdens de NEVI Ledendag 2018 wordt maatschappelijk verantwoord inkopen uitgebreid aan het licht gebracht, bijvoorbeeld tijdens de sessie Het Hart van inkoop Klopt Door (#HHKD) - een interactief praatprogramma. Interactief met de sprekers aan tafel en met deelnemers aan deze sessie. Tijdens deze sessie wordt het onderwerp MVI onderzocht, door hoofd en hart mee te nemen in het gesprek. 


Thema mvi uitgebreid aan het licht tijdens eerste NEVI Ledendag 2018


Hugo Von Meijenfeldt één van de gesprekspartners


Christel Bassing is de presentator, met als tafeldame Karin van IJsselmuide. Karin is werkzaam als kennismanager duurzaamheid bij NEVI en is voorzitter NEN-normcommissie. Zij weet als geen ander wat de actuele stand van zaken is als het gaat om maatschappelijk verantwoord inkopen. Aan tafel zal onder andere Hugo Von Meijenfeldt plaatsnemen. Hij is coördinator implementatie Global Goals bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Vanuit de VN zijn er 17 Sustainable Development Goals (SDGs) vastgesteld die een einde moeten maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering 2030. Hugo von Meijenfeldt coördineert de activiteiten die Nederland onder de vlag van de SDGs uitvoert. Verder komen aan tafel deskundigen o.a.: Peter van Soest (auteur ‘Hart in Zaken’), Freek Andriesse (journalist) en Anne Koudstaal (duurzame jonge honderd). 


Weten wat je kan verwachten tijdens de sessie? Lees het interview met Christel Bassing


Thema MVI tijdens NEVI Ledendag 2018


Daarnaast zullen er tijdens deze dag nog meer presentaties en workshops plaatsvinden waarin een enthousiaste inkoopprofessional kennis kan vergroten over diverse duurzaamheid onderwerpen. 


NEVI Ledendag


Op 9 oktober organiseert NEVI voor het eerst in haar 62-jarige bestaan een NEVI Ledendag, exclusief en gratis voor álle ruim 6000 leden van NEVI. Het thema ‘Fly together’ is doorgevoerd in de opzet van de dag. Allereerst vanwege de indrukwekkende locatie: het Nationaal Militair Museum in Soest. Naast de case van Schiphol zullen er ook aansprekende cases zijn van onder andere KLM en TUI zijn.


Meer informatie en aanmelden


Aanmelden kan via neviledendag.nl. Met jouw persoonlijke NEVI nummer en het bij ons bekende e-mailadres. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 088 - 330 07 00.


Nog geen lid? Bekijk het filmpje met de voordelen, word lid en we ontmoeten je graag op de NEVI Ledendag!Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen