Nevi
0
Nieuws

Lancering platform overbodige voorraden

Nieuws 27 augustus 2018

Begin september gaat DEPOT4 van start. Het is een portal waar klanten onder meer oude voorraden en onderdelen kunnen aanbieden en kopen.

Begin september gaat DEPOT4 van start. Het is een portal waar klanten onder meer oude voorraden en onderdelen kunnen aanbieden en kopen. Het in Deventer gevestigde bedrijf is ontstaan vanuit een behoefte in de markt. Veel organisaties hebben oude voorraden en inmiddels overbodige reservedelen. Daarbij komt dat het vaak een hele zoektocht is bepaalde delen voor machines te vinden. 


Voorraadbeheer in het magazijn


Kapitaalvernietiging


Het kapitaal dat hiermee verloren gaat door afschrijving van voorraden of door downtime van een machine is aanzienlijk. Ook komen de vaak in nieuwstaat verkerende overbodige delen uiteindelijk op de afvalberg terecht. En dat is weinig duurzaam. Het DEPOT4-platform is laagdrempelig. Kopen en verkopen van delen is zo eenvoudig mogelijk gehouden zodat ook hier kosten laag blijven. Het aanbod is behalve op de eigen site www.depot4.eu ook terug te vinden op de 2BA-site. 


Verbeter prestaties in operationeel inkoopproces


Wil je meer controle over je voorraden, dan is de 2-daagse training Verbeter prestaties in operationeel inkoopproces een aanrader. Je krijgt inzicht in het operationele inkoopproces en leert problemen snel en effectief op te lossen. Bovendien krijg je concrete tips om problemen in de toekomst te voorkomen.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen