Nevi
0
Nieuws

Inkoop reservist bij Defensie: iets voor jou?

Nieuws 31 oktober 2018

Sinds enige tijd stelt NEVI haar leden in staat om als reservist bij Defensie werkzaamheden te verrichten. De status van reservist maakt het mogelijk om tijdelijk (of parttime) jouw inkoopkennis met collega’s bij defensie te delen.

Sinds enige tijd stelt NEVI haar leden in staat om als reservist bij Defensie werkzaamheden te verrichten. De status van reservist maakt het mogelijk om tijdelijk (of parttime) jouw inkoopkennis met collega’s bij defensie te delen. Het overwegen waard wanneer je het prettig vindt om in een andere, bijzondere omgeving je kennis en vaardigheden in te zetten, zonder dat er sprake is van bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst of ZZP-constructie. Met het werk als reservist draag je bij aan het functioneren van de krijgsmacht. Deze maatschappelijke overweging is voor NEVI aanleiding geweest om aan dit project deel te nemen.

 

De brochure geeft meer achtergrondinformatie. Op de NEVI ledendag is uitgebreid aandacht besteed aan dit initiatief.  Op woensdagavond 14 november wordt over dit onderwerp een informatieavond georganiseerd op de Kromhoutkazerne in Utrecht. Aanmeldingen voor deze avond of meer weten? Neem dan contact op met Dick Scherjon via d.scherjon@nevi.nl.

 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen