Nevi
0
Nieuws

Hbo-vrijstelling voor Expert - NEVI 2 gediplomeerden

Nieuws 17 april 2018

NEVI Examens en Windesheim (hbo-opleiding Bedrijfskunde deeltijd) hebben vorige week een convenant getekend dat een wederzijdse instroom van studenten zal bevorderen.

NEVI Examens en Windesheim (hbo-opleiding Bedrijfskunde deeltijd) hebben vorige week een convenant getekend dat een wederzijdse instroom van studenten zal bevorderen. Zo kunnen NEVI-studenten dankzij het convenant een vrijstelling voor de opleiding Bedrijfskunde deeltijd ontvangen en sneller het diploma behalen.

 

Windesheim - NEVI convenant

 

Met Expert - NEVI 2 naar Bedrijfskunde deeltijd

 

Expert - NEVI 2 gediplomeerden kunnen instromen in het hbo-deeltijdprogramma van de opleiding Bedrijfskunde deeltijd met een vrijstelling van 51 studiepunten (51 ECTS). De opgedane kennis tijdens het opleidingstraject Professional - NEVI 1 en Expert - NEVI 2 kan studenten daarmee een tijdswinst opleveren van ongeveer een jaar.

 

Met Bedrijfskunde deeltijd instromen in Expert - NEVI 2

 

NEVI Examens biedt voor gediplomeerden Bedrijfskunde deeltijd - aangevuld met een succesvol afgeronde minor Marketing Inkoop – direct toegang tot het onderwijstraject Expert - NEVI 2. Zij ontvangen namelijk een vrijstellingsverklaring voor de examens van Professional - NEVI 1.    

 

NEVI Examens werkt naast Windesheim samen met nog vier andere hogescholen.

 

Voor meer details:

 

Deel 1 van het convenant

 

Deel 2 van het convenant

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren