Nevi
0
Nieuws

Gevonden: handjes voor een praktijkopdracht!

Nieuws 03 mei 2018

HvA start komend schooljaar met een minor Inkoop & Supply management. Binnen de minor speelt de praktijkopdracht - de NEVI Inkoop Bootcamp - een belangrijke rol. Daarom worden er nu voor 3e en 4e jaars studenten praktijkstages gezocht.

Iedereen kent het wel. Door de dagelijkse drukte kom je niet toe aan het uitzetten, uitwerken of afronden van een specifieke klus of project. Studenten kunnen dan uitkomst bieden. De Hogeschool van Amsterdam (HvA) start komend schooljaar met een minor Inkoop & Supply management. Binnen de minor speelt de praktijkopdracht - de NEVI Inkoop Bootcamp - een belangrijke rol. Daarom worden er nu voor 3e en 4e jaarsstudenten praktijkstages gezocht. 


Voor de duur van twee keer 4 weken (15 okt - 9 nov en 7 jan - 1 febr 2019) zoekt HvA publieke en private organisaties die een interessante praktijkopdracht hebben voor studenten. De studenten doorlopen tijdens hun minor een stage bij een publieke organisatie én een stage bij een private organisatie. De organisaties worden voorbereid op hun rol en ondersteund door NEVI. De kosten voor het stagebedrijf bedragen 750 euro per student. 


Kan je wat hulp gebruiken bij een onderzoek, een benchmark of bijvoorbeeld het inzichtelijk maken van de markt, meld je aan als stagebedrijf. Ook als je aanvullende informatie wenst kan je contact opnemen met Erik de Bruine, e.debruine@nevi.nl  
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen