Nevi
0
Nieuws

Defensie sluit strategische samenwerkingsovereenkomst interne transportmiddelen

Nieuws 20 juli 2018

Het betreft grote aantallen pallettrucks, heftrucks, stapelaars en reach-trucks voor de Koninklijke Landmacht, Luchtmacht, Marine en Marechaussee

De komende vier jaar gaat MotracLinde grote aantallen pallettrucks, heftrucks, stapelaars en reach-trucks leveren aan de Koninklijke Landmacht, Luchtmacht, Marine en Marechaussee. Naast het leveren van het materieel gaat de toeleverancier de interne transportmiddelen ook tien jaar lang onderhouden.

 

 

Verduurzaming was belangrijk selectiecriterium

 

Defensie ging vorig jaar op zoek naar een strategische samenwerkingspartner voor de interne transportmiddelen van alle defensieonderdelen. Deze behoefte werd via een openbare aanbesteding bekendgemaakt. Behalve modernisering van de vloot waren verduurzamen en ontzorgen van de inkopende partij belangrijke selectiecriteria. 

 

Voldoen aan wetgeving

 

MotracLinde gaat vooral elektrisch aangedreven materiaal leveren. Alle oude generatie diesel aangedreven interne transportmiddelen worden gefaseerd vervangen. Tevens helpt de heftruckleverancier Defensie zodat het kan voldoen aan de wetgeving voor dieselmotorenemissie.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen