Nevi
0
Nieuws

Al bijna 4.300 NEVI-diploma's in diplomaregister MyCareer

Nieuws 08 juni 2018

Al bijna 4.300 inkopers hebben hun NEVI-diploma geregistreerd in het diplomaregister MyCareer sinds de lancering begin 2018.

Al bijna 4.300 inkopers hebben hun NEVI-diploma geregistreerd in het diplomaregister MyCareer sinds de lancering begin 2018. 


Al bijna 4300 NEVI-diploma's in diplomaregister MyCareer


Waarborg NEVI-diploma


Registratie in MyCareer toont de echtheid van het NEVI-diploma aan. Diplomafraude wordt op deze wijze tegengegaan en HR-professionals kunnen verifiëren welke NEVI-diploma’s geregistreerd zijn bij werknemers of kandidaten. Alumni kunnen zelf eenvoudig doorverwijzen naar het platform via de eigen CV of via LinkedIn. 


Onderscheidend vermogen vergroten


Met een eigen pagina in het openbare NEVI diplomaregister kunnen alumni zichzelf nog beter in de schijnwerpers zetten bij werkgevers en HR-professionals. Onze alumni geven keer op keer aan dat het NEVI-diploma de investering waard is. Het opent deuren en laat zien dat je als inkoopprofessional bereid bent te investeren in je ontwikkeling. Veel werkgevers hechten hier waarde aan. 


Gezamenlijk initiatief van NEVI en NIMA


MyCareer is een gezamenlijk initiatief van NEVI en NIMA, de vereniging van marketeers. NEVI en NIMA werken samen en versterken zo de waarde van de bekende en erkende beroepsdiploma’s. Het platform is makkelijk raadpleegbaar voor Human Resource medewerkers, bijvoorbeeld tijdens een sollicitatieprocedure. 


Heb jij een NEVI-diploma behaald? Registreer je dan nu in het diplomaregister MyCareer!


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen