Nevi
0
Nieuws

Opvolger NEVI voorzitter Trommelen benoemd

Nieuws 26 juni 2017

Op voordracht van het Bestuur heeft de ledenraad van NEVI ingestemd met de benoemingen van Siep Eilander als nieuwe bestuursvoorzitter van NEVI per 1 december 2017.

Vanochtend heeft NEVI-voorzitter Ton Trommelen onderstaande benoemingen aangekondigd bij de leden van NEVI. 


Op voordracht van het Bestuur heeft de ledenraad van NEVI ingestemd met de benoemingen van Siep Eilander als nieuwe bestuursvoorzitter van NEVI per 1 december 2017 en Ruud Olthoff als nieuw bestuurslid per 1 oktober 2017. De benoemingen gelden voor een termijn van 4 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging met maximaal 2 jaar. Siep Eilander volgt de huidige NEVI bestuursvoorzitter Ton Trommelen op, die na een termijn van 6 jaar niet meer verkiesbaar is. Datzelfde geldt voor bestuurslid Jeroen Harink.  


Siep Eilander
Siep Eilander was onder meer CPO en directeur Huisvestingsbeleid bij de Rijksoverheid. Ook was hij CPO van de Nationale Politie. Hij heeft in zijn loopbaan kennis en ervaring opgedaan op diverse terreinen van de bedrijfsvoering, waaronder ICT. 


Binnen NEVI is Siep actief geweest in de NEVI Research Stichting (NRS) en als lid van de Stuurgroep Inkoop Grote Bedrijven (SIGB). Momenteel is hij nog voorzitter NEVI Publiek. Als persoon kennen wij Siep als een ambassadeur van NEVI, die ledenbinding als essentieel ziet in de verdere ontwikkeling van NEVI.


Ruud Olthoff
Ruud Olthoff heeft een brede achtergrond in marketing, sales, inkoop en communicatietechnologie zowel nationaal als internationaal. Hij was onder meer CPO van de Rabobank. 


Ruud heeft binnen NEVI reeds meerdere functies vervuld. Zo was hij lid van de SIGB en lid van de NEVI Ledenraad en is hij nu nog bestuurslid van de NRS. Als “kwartiermaker” was hij betrokken bij de totstandkoming van de huidige NEVI Beleidsvisie. Hij is de initiator van het NEVI Ledenkompas en van de NEVI starterskit social media voor inkopers. Wij kennen hem als een creatieve, out-of-the-box denker, die zich sterk maakt voor marktgerichte innovatie oplossingen voor de leden en klanten van NEVI.  


Met Siep en Ruud, die complementair zijn aan elkaar en ook aan de zittende bestuursleden, Jaap Oskam, Hugo de Brouwer en Annelies Niesert heeft NEVI een Bestuur dat garant staat voor de verdere ontwikkeling van NEVI. 


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen