Nevi
0
Nieuws

Onderzoek naar de ondernemende inkoper in de circulaire wereld

Nieuws 07 februari 2017

Ben je een ondernemende inkoper en klaar voor de toekomst?De wereld verandert en veel beroepen veranderen daarin mee. De toekomst vraagt om een andere rol van inkoop. Via een onderzoek willen wij de toekomstige inkoopfunctie in kaart brengen. En willen wij achterhalen hoe deze een rol speelt in het behalen van persoonlijke en organisatiedoelen.

Ben je een ondernemende inkoper en klaar voor de toekomst?
De wereld verandert en veel beroepen veranderen daarin mee. De toekomst vraagt om een andere rol van inkoop. Via een onderzoek willen wij de toekomstige inkoopfunctie in kaart brengen. En willen wij achterhalen hoe deze een rol speelt in het behalen van persoonlijke en organisatiedoelen. De inzichten die uit het onderzoek komen gaan ervoor zorgen dat we up-to-date blijven en klaar zijn voor de toekomst!


Onderzoek: De ondernemende inkoper en circulaire economie
In deze Week van de Circulaire Economie vragen wij jouw medewerking aan een onderzoek dat de Open Universiteit en Tilburg University in samenwerking met de NEVI Research Stichting, de Green Deal Circulair Inkopen en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek uitvoeren. Via een vragenlijst willen we onderzoeken welke kenmerken de ondernemende inkoper van de toekomst heeft en hoe deze in relatie staan tot organisatiedoelen.


Naar de vragenlijst...
Om de resultaten zo zuiver mogelijk te houden vragen wij je om een keuze te maken bij het invullen van de vragenlijst:
als inkoper of als leidinggevende


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen