Nevi
0
Nieuws

NEVI-gediplomeerden zichtbaar via MyCareer

Nieuws 24 augustus 2017

Begin november lanceert NEVI in samenwerking met NIMA het online diplomaregister MyCareer. Via dit platform zijn gediplomeerde professionals vindbaar via hun achternaam en geboortejaar. Registratie in MyCareer toont de echtheid van je NEVI-diploma aan.

Begin november lanceert NEVI in samenwerking met NIMA het online diplomaregister MyCareer. Via dit platform zijn gediplomeerde professionals vindbaar via hun achternaam en geboortejaar.


Registratie in MyCareer toont de echtheid van je NEVI-diploma aan. Diplomafraude wordt op deze wijze tegengegaan en HR-professionals kunnen verifiëren welke NEVI-diploma’s geregistreerd zijn bij werknemers of kandidaten. Alumni kunnen zelf eenvoudig doorverwijzen naar het platform via de eigen CV of via LinkedIn.


Vergroot je onderscheidend vermogen
Onze alumni geven keer op keer aan dat het NEVI-diploma de investering waard is. Het opent deuren en laat zien dat je als inkoopprofessional bereid bent te investeren in je ontwikkeling. Veel werkgevers hechten hier waarde aan. NEVI-alumni verschijnen automatisch en kosteloos in MyCareer. Als je NEVI-lid bent val je extra op. De behaalde diploma's worden dan in kleur getoond. Wil je niet worden opgenomen in MyCareer? Meld dit dan vóór 15 september via www.nevi.nl/mycareer. Uiteraard kun je je na publicatie op elk gewenst moment alsnog eenvoudig afmelden via www.mycareer.nl.


Welke informatie voor wie zichtbaar?
De informatie die zichtbaar wordt is zeer beperkt. Het gaat om achternaam en geboortejaar en de diploma’s die geregistreerd zijn bij deze combinatie. Verder worden er geen persoonsgegevens vermeld en uiteraard wordt gebruik gemaakt van een veilige database.De informatie is openbaar, voor iedereen, via www.mycareer.nl.


Heb je vragen over MyCareer? Of wil je een volgende stap zetten in je carrière met één van onze erkende opleidingen of trainingen? Neem dan contact op met NEVI via telefoonnummer 088-3300700 of e-mail info@nevi.nl


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen