Nevi
0
Nieuws

NEVI CPD-leden craften hun eigen inkoopsucces

Nieuws 22 mei 2017

Op 4 april jl. vond een NEVI CPD-bijeenkomst over Craft jouw eigen inkoopsucces' door Piet van Gool (AIO TU/e) plaats. Piet promoveert op dit thema en nam de CPD-leden mee aan de hand van praktische opdrachten.Jobcrafting is een manier om zelf kleine aanpassingen te maken in je werk die een positieve invloed hebben op jouw energie en beleving van het werk.

Op 4 april jl. vond een NEVI CPD-bijeenkomst over Craft jouw eigen inkoopsucces' door Piet van Gool (AIO TU/e) plaats. Piet promoveert op dit thema en nam de CPD-leden mee aan de hand van praktische opdrachten.


Jobcrafting is een manier om zelf kleine aanpassingen te maken in je werk die een positieve invloed hebben op jouw energie en beleving van het werk. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die hun baan op deze manier vormgeven, meer bevlogen en creatiever zijn en daardoor beter presteren. In deze NEVI CPD-bijeenkomst is in gegaan op de achtergronden hiervan, maar is vooral ook aan de slag gegaan met wat job crafting voor NEVI-CPD leden als inkoopprofessional betekent!
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren