Nevi
0
Nieuws

Marktverkenning circulaire vloerafwerking

Nieuws 28 maart 2017

Een pilot van ABN AMRO zodat zij circulaire keuzes kunnen maken.

Marktverkenning voor circulaire vloerafwerkingen is een pilot van ABN AMRO. In de pilot wil ABN AMRO de totale productieketen van vloerafwerkingen in kaart brengen, zodat ze hierin circulaire keuzes kunnen maken. De ambitie: de transitie naar een circulaire economie versnellen.


Wat houdt de pilot voor circulaire vloerafwerking in?
• Samen brengen we uw hele productieketen van vloerafwerkingen in kaart, en meten we de circulariteit.
• We maken hiervoor gebruik van de Pre Returnable Procurement-methode (PRP) van Rendemint. Deze online tool is geen onderdeel van onze formele processen, maar biedt ons én u als leverancier de mogelijkheid om ervaring op te doen met circulair inkopen.
• De leveranciers met de beste resultaten nemen we na afloop op in onze ‘preferred circular suppliers’-lijst. Uiteindelijk werken we toe naar een structurele samenwerking met een selectie van leveranciers.


Is deelname aan deze marktverkenning iets voor u?
• De pilot is bedoeld voor (inter)nationale producenten en leveranciers van vloerafwerkingsproducten die in ABN AMRO-kantoren kunnen worden toegepast.
• Om mee te doen, moet u er voor openstaan om uw hele keten tot in detail door te lichten.


Meer informatie
Voor meer informatie over deze marktverkenning nodigt ABN AMRO geïnteresseerden van harte uit bij een interactieve informatiebijeenkomst op 12 april in Amsterdam.
Meer informatie en aanmelden


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen