Nevi
0
Nieuws

Lancering vernieuwde Social Impact Market

Nieuws 21 december 2017

Op 16 januari wordt de vernieuwde Social Impact Market gelanceerd, het online platform dat vraag en aanbod van sociaal ondernemers bij elkaar brengt.

Op 16 januari wordt de vernieuwde Social Impact Market gelanceerd, het online platform dat vraag en aanbod van sociaal ondernemers bij elkaar brengt. De Social Impact Market maakt het makkelijk om in te kopen bij sociale ondernemingen. Door te zoeken op branche, regio, SDG en/of impactgebied krijg je een overzicht van goederen en diensten met impact die passen bij jouw organisatie. Zo ondersteunt de Social Impact Market organisaties bij het realiseren van MVO-doelstellingen. Sprekers zijn onder meer Willemien Vreugdenhil en Frans-Jaap Pannekoek.


Maatschappelijk verantwoord inkopen
Vreugdenhil is wethouder in Ede en voorzitter van de pijler Werk en Economie van de G32. Zij vertelt over maatschappelijk verantwoord inkopen door de overheid, over de rol van de G32 daarin en de ambities van Ede op dat vlak. Pannekoek is als supply chain manager bij Tony's Chocolonely verantwoordelijk voor de inkoop van deze sociale onderneming. Dat gaat om meer dan cacao alleen. Hoe koop je in als impact dé bestaansreden is van de organisatie? Locatie: Social Impact Factory, Vredenburg 40 in Utrecht. Start programma om 15.30 uur.


 Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen