Nevi
0
Nieuws

Jan-Pieter Papenhuijzen bestuurslid NEVI Publiek

Nieuws 24 juli 2017

Het bestuur van NEVI Publiek heeft eind vorig jaar een oproep gedaan voor de functie van bestuurslid uit de inkoopadviessector. Na een eerste selectie zijn drie kandidaten uitgenodigd voor een gesprek, op basis waarvan het bestuur Jan-Pieter Papenhuijzen heeft gevraagd toe te treden tot het bestuur.

Het bestuur van NEVI Publiek heeft eind vorig jaar een oproep gedaan voor de functie van bestuurslid uit de inkoopadviessector. Na een eerste selectie zijn drie kandidaten uitgenodigd voor een gesprek, op basis waarvan het bestuur Jan-Pieter Papenhuijzen heeft gevraagd toe te treden tot het bestuur. Dat was een lastig besluit want ook de twee andere kandidaten pasten heel goed in het profiel.

 

 

 

Jan-Pieter wil als bestuurslid bijdragen aan de verdere ontwikkeling van inkoop in de publieke sector en de brug slaan tussen de publieke inkoopprofessionals en de inkoopadviessector. Hij ziet duidelijke raakvlakken en gezamenlijke belangen. Op een ontwikkelagenda kunnen bijvoorbeeld onderwerpen komen als visievorming rond de zich ontwikkelende publieke inkoopfunctie, de hiertoe benodigde competenties, het delen van kennis en kunde en het uitvoeren van gezamenlijke opleidingsprogramma’s om inkoopprofessionals door te ontwikkelen.

 

 

 

Jan-Pieter is vanaf 1995 actief in het publieke inkoopdomein en vanaf 2008 als partner van Significant en dochter Inkopenvoor. Hij heeft diverse inkoopfuncties in verschillende ontwikkelstadia in meerdere sectoren ondersteund. Dat je er direct toe kunt doen voor burgers, patiënten, scholieren of reizigers, vindt hij het mooie aan de publieke inkoopfunctie. De taal spreken van het primaire proces is hiervoor belangrijk. Sinds 2004 is hij ook bestuurlijk actief, binnen de Stichting Robijn waar 14 openbare basisscholen in IJsselstein en Nieuwegein onderdeel van zijn en in de Ledenraad van de Rabobank Utrechtse Waarden.

 

 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen