Nevi
0
Nieuws

Inkoperscafé en NEVI gaan samenwerking aan

Nieuws 20 oktober 2017

NEVI wordt premium partner van InkopersCafe.nl en AanbestedingsCafe.nl. “Een hele logische keuze om de handen ineen te slaan”, vertelt Erik de Bruine, Algemeen Directeur van NEVI. “Zowel NEVI als InkopersCafe.nl en AanbestedingsCafe.nl zijn klinkende namen in de inkoopmarkt. Door het bundelen van onze krachten kunnen we de impact vergroten.

NEVI wordt premium partner van InkopersCafe.nl en AanbestedingsCafe.nl. “Een hele logische keuze om de handen ineen te slaan”, vertelt Erik de Bruine, Algemeen Directeur van NEVI. “Zowel NEVI als InkopersCafe.nl en AanbestedingsCafe.nl zijn klinkende namen in de inkoopmarkt. Door het bundelen van onze krachten kunnen we de impact vergroten.”


Sander van den Broek, eigenaar van InkopersCafe.nl en AanbestedingsCafe.nl geeft aan het een eer te vinden om samen te werken met NEVI. “We stellen de professionalisering van het inkoopvak centraal. De NEVI-inkoopopleidingen en trainingen zijn in Nederland en het buitenland toonaangevend en het is daarom van belang dat inkopers goed op de hoogte zijn waar hun vak naartoe beweegt. Met wie kun je dat beter doen dan met de Nederlandse Vereniging voor Inkoop- en supply chain management?”


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen