Nevi
0
Nieuws

Benchmark je inkoopcompetenties online!

Nieuws 15 juni 2017

Het belang van inkoop als strategische functie groeit en dat heeft consequenties voor vereisten die worden gesteld aan de inkoopprofessional. Daarom is de allereerste Europese enquête over inkoopvaardigheden georganiseerd door de internationale wetenschappelijke onderzoeksgroep Project PERFECT bestaande uit verschillende universiteiten in Europa.

Het belang van inkoop als strategische functie groeit en dat heeft consequenties voor vereisten die worden gesteld aan de inkoopprofessional. Daarom is de allereerste Europese enquête over inkoopvaardigheden georganiseerd door de internationale wetenschappelijke onderzoeksgroep Project PERFECT bestaande uit verschillende universiteiten in Europa. Het belangrijkste doel is het ontwerpen van een Europees purchasing & supply management -lesprogramma voor universiteiten en hogescholen.Je kunt  je antwoorden downloaden en je kunt jouw resultaten vergelijken met die van de andere deelnemers. Zo’n benchmark is belangrijk als je je persoonlijk ontwikkelingsplan afstemt met je leidinggevende. Krijg je voldoende trainingen? En is je kennisniveau in overeenstemming met je salaris? Je wordt gevraagd over je rol in inkoop en supply management, jouw inkoopprofessie en je vaardigheden en competenties.


De resultaten verschijnen p www.project-perfect.eu. Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@project-perfect.eu.Full link: https://surveys-igs.utwente.nl/index.php?r=survey/index&sid=517485&lang=en


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen