Nevi
0
Nieuws

Zelfvertrouwen, mensenkennis en beïnvloedend vermogen...

Nieuws 15 april 2016

...dat is wat nodig is om de impact van inkoop te vergroten."Eigenlijk kun je niets generaliseren, maar veel inkopers die ik ken, zijn van huis uit mensen die het graag goed willen doen, liefst controle willen hebben en geneigd zijn de lat hoog te leggen. Voor collega's en leveranciers, maar ook voor zichzelf. Ze zijn vaak bescheiden, maar wel veeleisend.

...dat is wat nodig is om de impact van inkoop te vergroten.


"Eigenlijk kun je niets generaliseren, maar veel inkopers die ik ken, zijn van huis uit mensen die het graag goed willen doen, liefst controle willen hebben en geneigd zijn de lat hoog te leggen. Voor collega's en leveranciers, maar ook voor zichzelf. Ze zijn vaak bescheiden, maar wel veeleisend." Zo begint het interview met Tom Twisk, eigenaar van Innerland en als trainer/ coach verbonden aan NEVI, in Deal! juli 2015.


 


Het ontdekken van je talenten, het vergroten van je communicatiekracht en persoonlijke vaardigheden daar draait het om bij trainingen Persoonlijke ontwikkeling. Laat je inspireren en investeer in je persoonlijke ontwikkeling!


Meer over Persoonlijke ontwikkeling


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen