Nevi
0
Nieuws

Werk mee aan Starterskit Social Media voor Inkopers 2.0

Nieuws 15 april 2016

In mei 2012 publiceerde NEVI de starterskit social media voor inkopers, samengesteld door Ruud Olthoff, CPO van Rabobank. Inmiddels zijn we een jaar verder en zien we het zakelijk gebruik van social media in inkoop stijgen. In één jaar tijd veranderde er ook veel: er kwamen nieuwe titels en apps bij en er verdwenen iProcurement-toepassingen. Hoog tijd voor een 2.

In mei 2012 publiceerde NEVI de starterskit social media voor inkopers, samengesteld door Ruud Olthoff, CPO van Rabobank. Inmiddels zijn we een jaar verder en zien we het zakelijk gebruik van social media in inkoop stijgen. In één jaar tijd veranderde er ook veel: er kwamen nieuwe titels en apps bij en er verdwenen iProcurement-toepassingen. Hoog tijd voor een 2.0-versie van de starterskit.


 


Tot 31 mei staat de vernieuwde betaversie 2.0 van de starterskit op de NEVI-site: klik hier. Het is goed mogelijk dat deze niet compleet is en u nog suggesties voor aanvullingen hebt. We willen daarom deze beta-versie gebruiken om u via “crowdsourcing” uit te nodigen uw suggesties door te geven. Dat kan via twitter naar @ruudolthoff of @nevi_nl, of via mail aan m.bon@nevi.nl


 


Op basis van de input verwachten wij begin juni de definitieve versie 2.0 van de Starterskit Social Media voor Inkopers te kunnen publiceren.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen