Nevi
0
Nieuws

Verslag NEVI Kring Zuidwest jaarafsluiting bij Louwman museum

Nieuws 19 december 2016

Het evenement bood een terugblik van de NEVI Kring ZuidWest evenementen in 2016, een blik op 2017 met het nieuwe NEVI beleidsvisie, inzicht in de huidige mobiliteitsuitdagingen en een rondleiding door het Louwman Museum

Op 7 december 2016 heeft de NEVI Kring Zuidwest jaarafsluiting plaatsgevonden in het Louwman Museum. Het evenement bood een terugblik van de NEVI Kring ZuidWest evenementen in 2016, een blik op 2017 met het nieuwe NEVI beleidsvisie, inzicht in de huidige mobiliteitsuitdagingen en een rondleiding door het Louwman Museum met netwerkmogelijkheid. De grote gemêleerde groep aanwezigen bestond uit inkopers, inkoopmanagers en –adviseurs en studenten. Mobiliteitsoplossingen liggen op het snijvlak van HRM, Inkoop en managementkeuzen.De grote mobiliteitsontwikkeling is dat mobiliteit meer dan lease auto’s is geworden, er is een grote transitie gaande van het denken vanuit de behoefte van de individuele mobiliteit gebruiker in plaats van vanuit het optimaliseren van het leasewagen park. De behoefte is voornamelijk afhankelijk van de verschillende generaties en levensfasen van iemand. Dit vergt een nieuwe aanpak in het mobiliteitsbeleid, een andere inkoopstrategie en een flexibeler aanbod van de leverancier.
Na de nieuwe inzichten werd de groep in vijven gesplitst voor een speciale rondleiding door het Louwman Museum.


Met de netwerkborrel werd het evenement afgesloten. Dit gebeurde op het museumplein van het Louwman museum waarbij je het gevoel hebt dat je je in een ouderwetse winkelstraat waant. Al met al een bijzonder afsluiting voor NEVI Kring ZuidWest en haar leden.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen