Nevi
0
Nieuws

Vacature Bestuursleden NEVI kring Oost

Nieuws 15 april 2016

Ter versterking van ons bestuur zoeken wij 2 bestuursledenRegio: Oost (Overijssel/Gelderland) Profiel: Het kringbestuur van NEVI kring Oost bestaat uit 7 inkoopprofessionals.

Ter versterking van ons bestuur zoeken wij 2 bestuursledenRegio: Oost (Overijssel/Gelderland)


 


Profiel: Het kringbestuur van NEVI kring Oost bestaat uit 7 inkoopprofessionals. Gezamenlijk organiseren we voor de ruim 1000 NEVI-leden in onze regio jaarlijks zo’n 5 evenementen.


Kring Oost is een dynamische kring in een regio met een grote variëteit aan bedrijven en overheden. Zowel de zakelijke dienstverlening, de publieke sector, semi-overheden en onderwijsinstellingen, alsook de maakindustrie zijn ruim vertegenwoordigd. Deze grote verscheidenheid zorgt voor een afwisselend programma waarin collega inkopers vanuit verschillende invalshoeken voortdurend ideeën, kennis en ervaring met elkaar uit kunnen wisselen.


 


Door de samenvoeging van de oude kringen (IJsselvallei – Twente – Gelderland) zijn onze leden dun verspreid over een groot gebied. Dit in combinatie met een geheel nieuwe bestuursvorm heeft ertoe geleid dat wij als bestuursleden het contact met onze leden deels zijn kwijtgeraakt. Daarom staat het jaar 2013 voor het bestuur Oost in het teken van re-connect. In contact komen met onze leden en evenementen organiseren die aan hun wensen en behoeften voldoen is onze belangrijkste missie in 2013!


 


Omschrijving: Als bestuurslid in de NEVI kring Oost bedenk en organiseer je samen met andere bestuursleden evenementen die aansluiten bij de behoeften van onze leden. Naast het organiseren van je eigen evenementen denk je mee met de invulling van overige evenementen, houd je ontwikkelingen in de markt in de gaten en onderhoud je contacten binnen je eigen netwerk en de branche.


 


Functie-eisen: Je beschikt over een netwerk binnen de inkoopwereld en bent bereid deze in te zetten. Je hebt ervaring met marketing en/of fundraising of bent bereid je hierin verder te ontwikkelen. Je bent besluitvaardig en mensgericht. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche. Je weet mensen te enthousiasmeren, bent assertief en hebt oog voor kwaliteit en professionaliteit. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent woonachtig en/of werkend in de regio Oost (Overijssel/Gelderland).


 


Reageren: Wil jij in een bestuur plaatsnemen met een team van betrokken en enthousiaste medebestuurders en voldoe je aan bovenstaand profiel?


Stuur dan een bericht (bij voorkeur met korte motivatie en CV) naar onze voorzitter Marc Klaassen: klaassen.marc@recticel.com Voor meer informatie is hij bereikbaar op het nummer 06-51361271.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen