Nevi
0
Nieuws

"Toegevoegde Waarde in Stad en Regio"

Nieuws 15 april 2016

Op woensdag 16 september 2015 werd het Inkoop Platform Groningen (IPG) congres georganiseerd in Martiniplaza, Groningen. Doel van deze dag was inkopers en ondernemers uit de regio met elkaar in contact te brengen.

Op woensdag 16 september 2015 werd het Inkoop Platform Groningen (IPG) congres georganiseerd in Martiniplaza, Groningen. Doel van deze dag was inkopers en ondernemers uit de regio met elkaar in contact te brengen. Inkopers van alle 15 grote publieke partijen, verenigd in Inkoop Platform Groningen, waren aanwezig en het was de uitgelezen mogelijkheid om bestaande netwerken uit te bouwen en nieuwe contacten op te doen.

 


De ruim 250 aanwezigen werden uitgenodigd in de Springerzaal voor de opening van het congres, onder leiding van dagvoorzitter Marc Jager. Om de verhouding tussen de aanwezige ondernemers en de regionale aanbestedende diensten te illustreren liet dagvoorzitter Marc Jager eerst alle ondernemers opstaan en vervolgens de aanbestedende diensten. Hierdoor was het goed te zien dat de verdeling ongeveer gelijk is. Een gezonde verhouding voor een productieve netwerkdag.

 Door Matthijs le Gras, Annelies Herman en Sjoerd Pierik (studenten Hanzehogeschool Groningen)

 


Kijk hier voor het volledige verslag en een impressie van de bijeenkomst.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren